Овочевий суп «Фішка сезону»: покроковий рецепт

Насичений і смачний суп з кабачків, помідорів і грибів готується всього за півгодини! Його легкий і насичений смак напевно вам сподобається.

0

0

0

переглядів


                     Овощной суп «Фишка сезона»: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
45 хвилин
5-6

Інгредієнти

  • Кабачок 300 г
  • Гриби свіжі — 250 г
  • Зелена цибуля — 50 р
  • Масло рослинне — 50 г
  • Морква — 75 г
  • Картопля — 350 г
  • Помідор — 100 г
  • Масло вершкове — 50 г
  • Бульйон грибний — 2 л
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування

  • Коренеплоди дрібно нарізаємо або натираємо на тертці для корейської моркви, тушкуємо в рослинному маслі, додаємо нарізані соломкою грибні ніжки, наприкінці додаємо зелений лук.
  • Капелюшки грибів ріжемо пластинками і варимо 20 хвилин.
  • Після цього бульйон додаємо скибочки картоплі, тушковані овочі і варимо майже до готовності картоплі.
  • За 5 хвилин до готовності додаємо нарізані кубиками кабачки, помідори і солимо суп по смаку.
  • Читай також: Суп-пюре з кабачками і сиром

    Як і з чим подавати

    Подавати відразу після приготування.