Овочеві голубці по-іракські з квашеною капустою та квасолею

Це блюдо – відмінний варіант для легкої вечері в жарку пору року, а любителі м’яса цілком можуть використовувати його як гарнір до котлет або стейку.

0

0

0

переглядів


                     Овощные голубцы по-иракски с квашенной капустой и фасолью

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
30 хвилин
4

Інгредієнти

  • Квасоля — 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 400 г
  • Морква — 160 г
  • Корінь селери — 80 г
  • Рис — 160 г
  • Квашена капуста — 1 кг
  • Масло рослинне — 80 г
  • Сіль — за смаком
  • Червоний мелений перець — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування

1. Квасоля відваріть у воді до готовності разом з крупно нарізаним ріпчастою цибулею, морквою, коренем селери.

2. Готову квасолю, відкиньте на друшляк, а потім з’єднайте з дрібно нарізаним пассированным на оливковому маслі ріпчастою цибулею, вареним рисом, меленим червоним і чорним перцем, сіллю. Масу ретельно перемішайте.

3. Качан квашеної капусти розберіть на листя, кожен аркуш з покладеним на нього фаршем згорніть у вигляді сардельки.

4. На дно сотейника покладіть шар нашаткованої квашеної капусти, зверху – голубці, накрийте їх цілими капустяними листками, влийте капустяний розсіл і частину відвару, в якому варилася квасоля, і тушкуйте на слабкому вогні.

 

Як і з чим подавати

Подавайте як самостійне блюдо або як гарнір до м’яса.

Приємного апетиту!

Читай також: Ідея для смачної вечері: голубці по-індійськи з горіхами і паніром