Овочева заготівля № 1 — «Соломка» (огірки з морквою по-корейськи)

Гострий і пікантний салат відмінно буде виглядати навіть на святковому столі взимку.

0

0

0

переглядів


                     Овощная заготовка № 1 - "Соломка" (огурцы с морковью по-корейски)

Час підготовки

Час приготування

Порції

24 години
20 хвилин
8

Інгредієнти

  • Огірок — 2,5-3 кг
  • Морква — 300 р.
  • Часник — 1 головка
  • Перець — 1 шт
  • Капуста — 200 р.
  • Оцет 9% — 125 мл
  • Цукор — 1/4 ст.
  • Олія — 125 мл
  • Сіль — 1 ст. ложка
  • Приправа для корейської моркви — 15 г

Спосіб приготування

  • Моркву, перець і часник очищаємо і моєму разом з огірками.
  • Огірки натираємо на тертці не повністю, а до серцевини з насінням (серцевину викидаємо).
  • Морква також натираємо довгою тонкою соломкою, часник натираємо на дрібній тертці.
  • Перець ріжемо квадратиками. Капусту ріжемо соломкою.
  • З’єднуємо всі овочі, додаємо всі інгредієнти для маринаду і перемішуємо.
  • Накриваємо посуд з салатом плівкою і прибираємо в холодильник на добу.
  • За час маринування перемішуємо 4-5 разів.
  • Перед тим, як готовий салат розкласти по стерилізованим банкам, його знову перемішуємо.
  • Залишився маринад виливаємо в банки і стерилізуємо будь-яким зручним способом (1 л – 10 хв, 0,5 л – 5-7 хв від моменту закипання води).
  • Закатані банки перевертаємо догори дном і закутуємо теплою ковдрою приблизно на добу.
  • Читай також: Блюдо дня: салат «Кімі» з картоплі з м’ясом по-корейськи