Ошатний бісквітно-полуничний торт «Флірт»

Торт зі сметанним кремом та свіжими ягодами полуниці, з ягідною просоченням бісквіта — кулінарна класика, дарує море задоволення!

0

0

0

переглядів


                     Нарядный бисквитно-клубничный торт "Флирт"

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
25 хвилин
8

Інгредієнти

  • Для бісквіта:
  • Ванільного цукру — 1 ч. л.
  • Борошна – 120 г
  • Яйця – 6 шт
  • Цукор — 100 г
  • Для крему:
  • Полуниця — 700-750 г
  • Густа сметана — 500 мл
  • Вершкове масло — 250 мл
  • Цукрова пудра — 100-120 г
  • Листя м’яти для прикраси
  • Для просочення:
  • Води — 1 ст. л.
  • Ягідний сироп або лікер — 50 мл

Спосіб приготування

1. З інгредієнтів для бісквіта замісіть бісквітне тісто.

2. Вилийте тісто в роз’ємну або силіконову форму і відправити запікатися в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

3. Готовий бісквіт охолодити на решітці і розрізати навпіл на 2 однакових коржа.

4. Для крему:У глибокій ємності розітріть міксером розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою. Потім додайте сметану і ванілін. Збийте до однорідності.

5. Очищену полуницю наріжте кубиками, решту розріжте навпіл.

6. Для просочення: змішайте ягідний сироп або лікер з водою.

7. Пензликом змастіть нижній корж бісквіту просоченням, змастіть половиною крему, викладіть кубики полуниці. Закрийте другим коржем, знову просочіть і змажте другою половиною крему. Залишилися змастіть кремом боки і поверхня торта

8. Прикрасьте верх торта розрізаною навпіл полуницею і листочками м’яти. Залиште готовий торт просочитися на пару годин.

 

Як і з чим подавати

Подавати торт до чаю.

Приємного апетиту!

Читай також: Бісквітний торт-морозиво «Афіни» з ягодами