Оладки на заварному тісті (без краплі жиру!)

Пишні і повітряні оладки приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно смачними і ніжними, а ще вони випікаються абсолютно без додавання олії.

0

0

0

переглядів


                     Оладьи на заварном тесте (без капли жира!)

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
12

Інгредієнти

  • Кефір — 0,5 л
  • Яйце — 2-3 шт.
  • Цукор — 1ст.л.
  • Сіль — 1 год.л.
  • Борошно — 3,5 скл.
  • Окріп — 1 скл.
  • Сода — 1 ч. л.

Спосіб приготування

1. Кефір, яйця, цукор, сіль змішати в каструлі і поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до 35-40 градусів.

2. Додати борошно, окріп і соду, добре перемішати. Тісто має пузиритися.

3. Піч всі млинці, на прогрітій сковороді на середньому вогні без масла.

Рада. Якщо у вас сковорода без антипригарне покриття, то можна на початку трохи пензликом змастити її олією.

 

Як і з чим подавати

Подати готові оладки зі сметаною або варенням.

Приємного апетиту!

Читай також: Оладки з молодих кабачків і бринзи — розлітаються гарячими