Огірковий паштет — його не купиш в магазині, такий готують тільки вдома

Спробуйте огірковий варіант паштету для ранкових бутербродів — легкий, свіжий, швидкий у приготуванні! Хоча б раз варто приготувати його, щоб зрозуміти, «ваша» ця цікава закуска чи ні.

0

0

0

переглядів


                     Огуречный паштет - его не купишь в магазине, такой готовят только дома

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
7 хвилин
3

Інгредієнти

  • Масло вершкове — 100 г
  • Огірок (солоний) — 1 шт.
  • Зелень (за смаком) — 1 пучок

Спосіб приготування

  • Перед приготуванням паштету залишаємо на столі вершкове масло, щоб воно размягчилось.
  • Очищаємо огірок і натираємо на дрібній тертці (можна використовувати блендер).
  • Змішуємо огірок, олія зелень – і все: паштет готовий!
  • Як і з чим подавати

    Відмінним варіантом подачі огіркового паштету стануть бутерброди, які можна додатково прикрасити гілочками зелені. До речі, на крекері паштет теж буде виглядати яскраво і смачно!