Ну дуже смачний: домашній мармелад — із варення!

Зазвичай після довгої зими хоча б одна, але залишається баночка з варенням. Рекомендуємо із залишків приготувати мармелад. Він набагато смачніший за солодощі з магазину.

0

0

0

переглядів


                     Ну дуже смачний: домашній мармелад - із варення!

Час підготовки

Час приготування

Порції

3 години
15 хвилин
8-9

Інгредієнти

  • Цукор — 400 г
  • Желатин — 30 г
  • Сироп від варення — половина склянки
  • Лимонна кислота — половина столової ложки
  • Лимонад — 250 мл

Спосіб приготування

  • Желатин залийте лимонадом і приберіть приблизно на три години до тих пір, поки він повністю розійдеться.
  • Далі в желатин з лимонадом додайте цукор, лимонну кислоту і сироп від варення.
  • Перемішайте і поставте на повільний вогонь, готуйте до однорідності (доведіть до кип’ятіння, альо не кип’ятіть).
  • Обережно перемішуйте суміш, щоб вона не підгоріла.
  • Спеціальні формочки змочіть водою, розлийте готову суміш по формах.
  • Приберіть в прохолодне місце до повного охолодження.
  • Потім наріжте мармелад на кубики.
  • За бажанням обваляйте в цукровій пудрі.
  • Читай також: Домашній мармелад: 5 найкращих рецептів за версією SMAK.UA