Нове звучання знайомих страв: спагеті з фрикадельками в томатному соусі

Здавалося б, що може бути оригінального в такому знайомому нам страві, як макарони з фрикадельками? Але якщо ми звернемося до європейської кухні, то знайдемо кілька досить цікавих і нових рецептів. Таких, як, наприклад, цей!

0

0

0

переглядів


                     Новое звучание знакомых блюд: спагетти с фрикадельками в томатном соусе

Час підготовки

Час приготування

Порції

40 хвилин
50 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • Змішаний м’ясний фарш (яловичина і свинина) — 500 р.
  • Спагетті — 400 р.
  • Червоні цибулини — 2 шт.
  • Часник — 2-3 зубки.
  • Селера — пару стебел.
  • Яйце — 1 шт.
  • Тертий пармезан — 3-4ст.л.
  • Помідор — 400 р.
  • Сухе вино — 1/2 склянки.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Оливкова олія, сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування

1. Змішаний фарш додати видавши ый через прес часник, яйця, сіль, перець і тертий сир.
2. Сформувати фрикадельки.
3. Обсмажити до золотистої скоринки і викласти на паперову серветку.
4. У сотейник налити оливкову олію і підсмажити нарізану цибулю, потім додати селеру і томатну пасту.
5. Потім влити вино, додати помідори шматочками, сіль, перець і тушкувати соус хвилин 5-6.
6. Покласти в соус фрикадельки і тушкувати разом ще хвилин 5-6.
7. У каструлю налити 4 літри води, підсолити, довести до кипіння, опустити спагетті і варити помішуючи до стану аль денте.
8. Спагетті відкинути на друшляк, дати стекти воді і відразу розкласти по тарілках, додати соус з фрикадельками.

Подавати в теплому вигляді разом з салатом.

Читай також: Ідея для вечері: спагеті з баклажанами в томатному соусі