Ніжний сирний десерт «Полуничний бум»: покроковий рецепт

У сезон полуниці обов’язково приготуйте цей ніжний десерт. Рецепт привабливий тим, що на змішування інгредієнтів у вас піде всього 20 хвилин, а духова шафа і зовсім не знадобиться, десерт готується — в холодильнику.

0

0

0

переглядів


                     Нежный творожный десерт "Клубничный бум": пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
2-3 години
8

Інгредієнти

  • Сир — 500 г
  • Сметана — 200 г
  • Цукрова пудра — 150 г
  • Желатин — згідно інструкції
  • Печиво — 200 г
  • Полуниця — 250 г
  • Тертий шоколад для прикраси

Спосіб приготування

  • Сир пропустити двічі через м’ясорубку.
  • Желатин розчинити у гарячій воді.
  • За допомогою блендера змішати сир, сметану, цукрову пудру до отримання кремоподібній маси, в кінці теплим (але не гарячим) влити розпущений желатин в сирну масу.
  • Дно разьемной форми вистелити печивом, бортики форми загорнути харчовою плівкою і викласти на печиво половину сирного крему, далі викласти шар полуниці і знову сир.
  • Зверху десерт прикрасити полуницею і тертим шоколадом (за бажанням).
  • Поставити торт-желе в холодильник на кілька годин або на ніч.
  • Читай також: Полуничний Трайфл — простий і вишуканий десерт за 15 хвилин

    Як і з чим подавати

    Подавайте як десерт в охолодженому вигляді, розрізаємо на порційні шматочки.