Незвичайна закуска: маринований пастернак

Маринований пастернак пікантна закуска до святкового столу. Готується це блюдо просто і досить швидко, а має відмінний смак. Зберігайте рецепт в закладки – знадобиться!

0

0

0

переглядів


                     Необычная закуска: маринованный пастернак

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
24 години
8

Інгредієнти

  • Суміш перців — 1 щіпка
  • Орегано — 2 ч. ложка
  • Пастернак — 500 г
  • Куркума — 2 ч. ложка
  • Сіль — 3 ч. ложка
  • Спеції — за смаком
  • Вода — 1,5 л
  • Цукор — 2 ст. ложка
  • Оцет – 50 мл

Спосіб приготування

1.Пастернак помити і очистити від шкірки. Далі необхідно натерти його на тертці для корейських салатів.

2.Перекласти натертий пастернак в миску. Посипати орегано, суміш перців, куркумою. Перемішати і залишити хвилин на 15 при кімнатній температурі.

3.Перекласти пастернак в банку або будь-який посуд для маринування з щільно закривається кришкою.

4.Приготувати маринад. У киплячу воду додати сіль, цукор і оцет. Поварити 5 хвилин. Після додати спеції: коріандр в зернах, лавровий лист, чорний перець горошком, запашний перець. Варити ще 3 хвилини.

5.Гарячим маринадом залити пастернак і закрити кришкою. Залишити остигати при кімнатній температурі. Маринувати добу в холодильнику.

 

Як і з чим подавати

Подавати маринований пастернак в якості закуски.

Приємного апетиту!

Читай також: Швидка закуска: печений перець маринований