Не залишиться ні крихти: пиріг з зеленою цибулею і яйцем «Сільський»

У сезон свіжої зелені пропонуємо приготувати не тільки смачний, але і корисний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. До речі, з таким рецептом впорається навіть початківець кулінар!

0

0

0

переглядів


                     Не останется ни крошки: пирог с зеленым луком и яйцом "Деревенский"

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
50 хвилин
5-6

Інгредієнти

  • Яйце — 10 шт.
  • Сметана — 200 р.
  • Зелена цибуля — 150 р.
  • Пшеничне борошно — 7 ст. л.
  • Сода — 0,3 ч. л.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком.

Спосіб приготування

1. Збийте 4 яйця з сіллю. Додайте сметану і майонез (за бажанням). Додайте соду і борошно. Замісіть тісто.
2. Приготуйте начинку: зваріть 6 яєць круто, наріжте їх. Наріжте зелену цибулю. Посоліть і перемішайте начинку.
3. Вилийте половину тіста в змащену маслом чашу мультиварки (в форму для запікання). Викладіть начинку. Зверху тісто.
4. В мультиварці готуйте в режимі «Випічка» 50 хвилин. Якщо у вас немає такого пристосування, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
5. Дістаньте готовий пиріг і остудіть.

Подавайте з гарячим чаєм або з легким салатом.

Читай також: Просто знахідка: пиріг з плавленим сиром (за 6 хвилин в мікрохвильовці)