На швидку руку: тефтелі з морепродуктів «Посейдон»

Тефтелі, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно ніжними і ароматними, з чудовим смаком морепродуктів. Це прекрасний вибір для легкого сімейного вечері.

0

0

0

переглядів


                     На скорую руку: тефтели из морепродуктов "Посейдон"

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
20 хвилин
2

Інгредієнти

  • Філе тріски — 400 г
  • Кальмари — 200 г
  • Масло рослинне — 3 ст. л
  • Соус рибний — 1 ст. л.
  • Цибулевий соус — 1/2 ст. л.
  • Лайм — 1/2 шт.
  • Хліб — 200 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Мінеральна вода — 150 мл

Спосіб приготування

1. Змішати філе тріски і кальмари в блендері.

2. Полити масу рибних і цибульним соусом.

3. Видавити в суміш сік з половинки лайма.

4. Розмолоти і додати хлібний м’якуш, розмочений у мінеральній воді.

5. З отриманого фаршу зліпити тефтелі і смажити до утворення золотистої скоринки.

 

Як і з чим подавати

Подавати тефтелі з морепродуктів з овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Читай також: Тефтелі з рисом і вершковою підливкою — на смачну вечерю