На швидку руку: «Шустрий» — заливний пиріг з молодої капусти

Готувати пиріг з молодої капусти за цим рецептом — суцільне задоволення! Досить молоду капусту нарізати, залити її тестом, поставити випікатися і через півгодини смачний і дуже апетитний пиріг готовий!

0

0

0

переглядів


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
30 хвилин
10

Інгредієнти

  • Білокачанна капуста — 500 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана — 5 ст. л.
  • Майонез — 3 ст. л.
  • Пшеничне борошно — 6 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Розпушувач — 2 ч. л.
  • Кріп — 50 г
  • Кунжут — 2 ч. л.
  • Вершкове масло — 10 г

Спосіб приготування

1. Капусту нашаткувати, злегка підсолити і обім’яти.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

2. Додати дрібно нарізаний кріп.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

3. Збити яйця до однорідної консистенції.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

4. Додати в яєчну суміш сметану, майонез, борошно і розпушувач. Гарненько замісити тісто.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

5. Змастити форму вершковим маслом і викласти в неї капусту.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

6. Вилити у форму тісто поверх капусти і посип всі кунжутом.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

7. Помістити форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30 хвилин до утворення золотистої скоринки.


                     На скорую руку: "Шустрый" - заливной пирог из молодой капусты

Як і з чим подавати

Подавати готовий пиріг до чаю.

Приємного апетиту!

Читай також: Нехай всі здивуються: яблучний пиріг «Поляна троянд»