На швидку руку: печиво «Колобки» — з варених жовтків

Печиво, приготоване таким чином, виходить ніжним, ароматним і злегка листковим. Його секрет полягає у використанні курячих жовтків.

0

0

0

переглядів


                     На скорую руку: печенье "Колобки" - из вареных желтков

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
20 хвилин
5-6

Інгредієнти

  • Ванілін — 0,5 г
  • Вершкове масло — 100 г
  • Цукор — 200 г
  • Сода — 0,25 ч. л.
  • Яйця — 3 шт.
  • Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  • Борошно — 300 г
  • Цукрова пудра — 3 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

  • Відваріть яйця, дістаньте з них жовток.
  • Висипте в миску разом з цукром і добре розітріть виделкою.
  • Додайте в суміш вершкове масло і також розітріть.
  • Потім додайте просіяне борошно, змішане з содою, сіллю, ваніліном.
  • Замісіть круте тісто.
  • Розкачайте його в ковбаску і наріжте однаковими шматками.
  • З шматочків сформуйте невеликі кульки.
  • Кожен кульку обваляйте в цукрі, прbплюсніть ґратами від м’ясорубки.
  • Викладіть на деко, змащувати його попередньо не потрібно.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20 до появи кремового кольору.
  • При подачі посипте цукровою пудрою.
  • Читай також: найшвидше і бюджетне печиво — «Хмиз» в медовому сиропі