На швидку руку: кабачки, запечені з бринзою і помідорами

Це один з тих рецептів, якими так дивуються оточуючі: «І як ти все встигаєш?» Судіть самі, 25 хвилин — і смачний обід або вечеря буде готова. Для любителів м’яса блюдо виступить в якості смачного гарніру, а ті, хто любить овочі, напевно, зрадіють йому сповна.

0

0

0

переглядів


                     На скорую руку: кабачки, запеченные с брынзой и помидорами

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
15 хвилин
6

Інгредієнти

  • Кабачок — 3 шт.
  • Помідор — 200 г
  • Бринза — 100 г
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Масло вершкове — 2 ст. л.

Спосіб приготування

  • Кабачки або цукіні очистіть, наріжте кружечками, посоліть.
  • Обваляйте в борошні, обсмажте.
  • Укладіть шарами в сотейник, змащений маслом, чергуючи кабачки з помідорами, нарізаними тонкими скибочками, і шматочками бринзи.
  • Всі полийте розтопленим маслом і запікайте в духовці 10-15 хвилин.
  • Читай також: Фаршировані кабачки -«колечка», запечені з сиром

    Як і з чим подавати

    Подавайте блюдо гарячим. За бажанням прикрасьте зеленню.