Морква по-корейськи — класичний рецепт з гарячим маслом

Морква по-корейськи дуже популярна і улюблена багатьма закуска. Пропонуємо приготувати цю пряну морква по класичному рецепту з додаванням гарячого масла.

0

0

0

переглядів


                     Морковь по-корейски - классический рецепт с горячим маслом

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
12 годин
12

Інгредієнти

  • Морква — 1 кг
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Оцет — 9%2 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Червоний перець крупного помелу — за смаком
  • Рослинне масло — 50 г
  • Часник – 5 зубчиків
  • Кінза — за бажанням

Спосіб приготування

1. Натріть моркву на тертці довгими тонкими смужками. Посипте цукром і сіллю, збризніть оцтом і ретельно перемішайте.

2. Дайте моркви просочитися протягом 15 хвилин. Додайте червоний перець за смаком і знову ретельно перемішайте.

3. Нагрійте на сковороді рослинне масло, не доводячи до кипіння, полийте їм салат і добре перемішайте. Після цього можна додати подрібнений часник.

4. Дайте салату настоятися ніч при кімнатній температурі, а потім приберіть в холодильник.

 

Як і з чим подавати

Подавайте до м’ясних страв посипавши салат свіжої кінзою.

Приємного апетиту!

Читай також: Закуска по-корейськи: маринований селера