Мохіто з базиліком: покроковий рецепт

Це не якийсь екстра-ординарний рецепт Мохіто, немає. Класичний Мохіто робиться з листя м’яти, а оскільки м’ята і базилік походять з одного сімейства, буде цікаво пограти зі смаком.

0

0

0

переглядів


                     Мохито с базиликом: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

3 хвилини
2 хвилини
1

Інгредієнти

  • Білий ром (для алкогольного коктейлю) — 50 мл
  • Цукровий сироп — 30 мл
  • Лаймовий сік — 30 мл
  • Лайм — 1 шт.
  • Базилік — 2/3 ст.
  • Вода газована —
  • Лід — за смаком

Спосіб приготування

  • Щоб приготувати мохіто з базиліком, закладіть в склянку базилік і пам’ятайте його.
  • Додайте лід, сік лайма, цукровий сироп.
  • Якщо це безалкогольний варіант — залийте все газованою водою і додайте скибочки лайма з ледом.
  • У алкогольний мохіто додайте білий ром.
  •  

    Як і з чим подавати

    Подавайте охолодженим.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Ненудний компотик: «Мохіто» з агрусу

    Мохіто з базиліком: покроковий рецепт

    Це не якийсь екстра-ординарний рецепт Мохіто, немає. Класичний Мохіто робиться з листя м’яти, а оскільки м’ята і базилік походять з одного сімейства, буде цікаво пограти зі смаком.

    0

    0

    0

    переглядів

    
                     Мохито с базиликом: пошаговый рецепт

    Час підготовки

    Час приготування

    Порції

    3 хвилини
    2 хвилини
    1

    Інгредієнти

    • Білий ром (для алкогольного коктейлю) — 50 мл
    • Цукровий сироп — 30 мл
    • Лаймовий сік — 30 мл
    • Лайм — 1 шт.
    • Базилік — 2/3 ст.
    • Вода газована —
    • Лід — за смаком

    Спосіб приготування

  • Щоб приготувати мохіто з базиліком, закладіть в склянку базилік і пам’ятайте його.
  • Додайте лід, сік лайма, цукровий сироп.
  • Якщо це безалкогольний варіант — залийте все газованою водою і додайте скибочки лайма з ледом.
  • У алкогольний мохіто додайте білий ром.
  •  

    Як і з чим подавати

    Подавайте охолодженим.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Ненудний компотик: «Мохіто» з агрусу