Млинці в апельсиново-лимонному соусі: покроковий рецепт

Звичайні млинці можна подати дуже незвично. Як? Відповідь шукайте в цьому рецепті.

0

0

0

переглядів


                     Блинчики в апельсиново-лимонном соусе: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
30 хвилин
2

Інгредієнти

  • Млинці готові — 2 шт.
  • Сік апельсиновий — 100 мл
  • Сік лимонний — 10 мл
  • Цукор — 15 г
  • Масло вершкове — 25 г
  • Лікер Калуа — 5 мл
  • Білий ром — 5 мл
  • М’ята, журавлина

Спосіб приготування

  • На сковороді розтопіть вершкове масло з цукром, додайте апельсиновий і лимонний фреші.
  • У невеликій ємності змішайте лікер і ром, підпаліть і вилийте суміш палаючу рідину на сковороду.
  • Перемішайте і почекайте, поки полум’я згасне.
  • Як і з чим подавати:

    На тарілку викладіть млинці і полийте їх соусом, прикрасьте гілочкою м’яти і ягідками журавлини.

    Читай також: Гавайські млинці з нутеллою