М’ясний рулет з брокколі «Прощай, ковбаса!»

Рецепт цього м’ясного рулету, з несподіваною начинкою з брокколі, змусить вас повозиться на кухні, але результат буде приголомшливим! Зберігайте рецепт в закладки, знадобиться!

0

0

0

переглядів


                     Мясной рулет с брокколи «Прощай, колбаса!»

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
50 хвилин
6

Інгредієнти

  • Фарш индюшиный — 800 кг
  • Панірувальні сухарі — 25 г
  • Гірчиця французька — 20 г
  • Яйце — 1 шт
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
  • Брокколі — 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 150 г
  • Сир твердий 70 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Панірувальні сухарі — 20 г

Спосіб приготування

1. У фарш додаємо гірчицю, яйце, сухарі, роздавлений часник, сіль і перець.

2. Бланшируем брокколі в солоній киплячій воді близько 4 хвилин. Потім опускаємо в крижану воду – так брокколі збереже свій яскравий зелений колір.

3. Цибулю дрібно ріжемо і смажимо на невеликому вогні до золотистого кольору.

4. Броколі розбираємо на дрібні суцвіття, додаємо цибулю, сухарі, тертий сир, солимо і перемішуємо.

5. Фольгу звертаємо вдвічі, викладаємо на неї фарш у формі прямокутника. На фарш кладемо начинку, відступивши по краях по 1-2 см, розрівнюємо, з допомогою фольги згортаємо рулет, закручуючи її краю в рулет.

6. Випікаємо в духовці при 200°С 40-50 хвилин. За 5 хвилин до закінчення запікання підвищуємо температуру до 250°С, розрізаємо фольгу і обережно, щоб не обпектися, розкриваємо її, щоб рулет зарум’яниться.

 

Як і з чим подавати

Подавати рулет гарячим з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Читай також: Запечені рулетики з кабачків з м’ясною начинкою по-турински