Медово-гірчичний маринад для шашлику: покроковий рецепт

Дізнавшись смак медово-гірчичного маринаду, ви впишете цей рецепт в свою кулінарну книгу. Адже саме цей маринад дозволяє отримати дуже соковитий і ароматний шашлик, відрізняється чудовим смаком, який словами не описати — треба лише спробувати.

0

0

0

переглядів


                     Медово-горчичный маринад для шашлыка: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
15 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • Мед — 100 р.
  • Гірчиця — 3 ч. л.
  • Часник — 4 зубчики
  • Сіль, чорний перець — за смаком

Спосіб приготування

1. Часник очистити і роздавити на часникодавці. Якщо її немає, можна протерти часник на дрібній тертці.

2. Змішати в підходящої мисці часник, гірчицю і мед. Додати сіль і перець за смаком – занадто захоплюватися не варто, щоб не перебити тонкий смак меду.

Маринувати м’ясо таким маринадом можна від 4-5 годин до цілої доби. Чим довше м’ясо пролежить у меді з гірчицею, тим більш вишуканим і воно стане ароматним.

Читай також: Маринад з червоним вином: покроковий рецепт