МастерШеф-5: Яблука в карамелі від Ектора Хіменес-Браво

Ці карамельні яблука за рецептом Ектора Хіменес-Браво – одне з улюблених ласощів з року в рік. Зберігайте рецепт!

0

0

0

переглядів


                     МастерШеф-5: Яблоки в карамели от Эктора Хименес-Браво

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
40 хвилин
12

Інгредієнти

  • Цукор коричневий — 2 склянки.
  • Мед — 0.5 склянки.
  • Сіль — за смаком.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Яблуко — 12 шт.

Спосіб приготування

  • У великій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукор, мед і сіль. Готуйте до кипіння 10-12 хвилин на середньому вогні. Додайте згущене молоко, постійно помішуючи, готуйте поки термометр не покаже 120°С, консистенція буде густий, але не твердою. Приберіть з вогню, додайте ваніль.
  • Увіткніть паличку в яблука. Опустіть кожне яблуко в карамельний сироп повністю, опустіть нижню частину яблука арахіс, викладіть на кондитерську папір, змащену вершковим маслом, на кілька хвилин.
  • До речі:

    Як посипання можна використовувати кокосову стружку, кунжут або маленькі цукерки.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Йогуртовий торт «Карамельні яблучка»: покроковий рецепт

     

     

    МастерШеф-5: Яблука в карамелі від Ектора Хіменес-Браво

    Ці карамельні яблука за рецептом Ектора Хіменес-Браво – одне з улюблених ласощів з року в рік. Зберігайте рецепт!

    0

    0

    0

    переглядів

    
                     МастерШеф-5: Яблоки в карамели от Эктора Хименес-Браво

    Час підготовки

    Час приготування

    Порції

    20 хвилин
    40 хвилин
    12

    Інгредієнти

    • Цукор коричневий — 2 склянки.
    • Мед — 0.5 склянки.
    • Сіль — за смаком.
    • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
    • Яблуко — 12 шт.

    Спосіб приготування

  • У великій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукор, мед і сіль. Готуйте до кипіння 10-12 хвилин на середньому вогні. Додайте згущене молоко, постійно помішуючи, готуйте поки термометр не покаже 120°С, консистенція буде густий, але не твердою. Приберіть з вогню, додайте ваніль.
  • Увіткніть паличку в яблука. Опустіть кожне яблуко в карамельний сироп повністю, опустіть нижню частину яблука арахіс, викладіть на кондитерську папір, змащену вершковим маслом, на кілька хвилин.
  • До речі:

    Як посипання можна використовувати кокосову стружку, кунжут або маленькі цукерки.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Йогуртовий торт «Карамельні яблучка»: покроковий рецепт