Маринад з червоним вином: покроковий рецепт

М’ясо, приготоване в цьому маринаді, виходить неймовірно ароматним, вишуканим. За бажанням ви можете додавати свої улюблені спеції і експериментувати зі складом.

0

0

0

переглядів


                     Маринад с красным вином: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
2-6 годин
на 1 кг м’яса

Інгредієнти

  • Червоне столове вино — 200 мл
  • Червоний винний оцет — 0,5 ст. л.
  • Цукровий пісок — 2 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Гвоздика — 0,5 ч. л.
  • Розмарин — 0,5 ч. л.
  • Порошок гірчиці — 0,25 ч. л.

Спосіб приготування

  • Змішайте в мисці оцет, гірчицю, червоне вино, лавровий лист, гвоздику, розмарин і цукор.
  • Цибулю наріжте кільцями і залийте готовою сумішшю.
  • Маринад перелийте в емальований посуд і доведіть до кипіння.
  • Остудіть.
  • Підготовлене м’ясо залийте маринадом і настоюйте 2-6 годин (залежить від виду і твердості м’яса).
  • Порада: якщо ви хочете відчувати смак цибулі інтенсивніше, натріть його на дрібній тертці.

    Читай також: Курячі шашлички з сухофруктами в червоному маринаді