Майонезний соус із зеленню: покроковий рецепт

Ароматні м’ясо і риба, звичайно ж, гарні самі по собі. Але смачний соус із зеленню зробить їх досконалими!

0

0

0

переглядів


                     Майонезный соус с зеленью: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
5 хвилин

Інгредієнти

  • Майонез — 400 р.
  • Шпинат пюре — 50 р.
  • Петрушка — 10 р.
  • Кріп — 10 р.
  • Тархун — 15 р.
  • Кетчуп — 10 р.

Спосіб приготування

У майонез додати шпинат-пюре, дрібно нарізану зелень петрушки, естрагону, кропу і соус кетчуп.

Зелень естрагону попередньо обшпарте.

Як і з чим подавати:

Соус подавати холодним і гарячим, м’ясних і рибних страв.

Читай також: Берлінський соус — вже перевершив майонез