Квасолеві котлети — ніжні, корисні і дуже бюджетні

Ці смачні, корисні і дуже бюджетні котлетки можна подати як ситного сніданку, урізноманітнити обідню трапезу або взяти з собою на пікнік. Квасолеві котлети багаті білком, фосфором, цинком та іншими вітамінами і мінералами.

0

0

0

переглядів


                     Фасолевые котлеты - нежные, полезные и весьма бюджетные

Час підготовки

Час приготування

Порції

2 години
30 хвилин
8

Інгредієнти

  • Квасоля — 1 стакан
  • Яйця — 2 шт.
  • Молоко — 100 мл
  • Петрушка — невеликий пучок
  • Твердий сир — 200 г
  • Білий хліб — 1 скибочка
  • Панірувальні сухарі — 1 ст. л.
  • Соєвий соус — 1 ст. л.
  • Улюблені спеції — за смаком
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування

1. Склянка квасолі замочити на кілька годин у каструлі, покривши водою. Варіть, підсолюємо і коли стане м’якою – остудіть і пам’ятайте.

2. У блендері змішайте: квасолю, яйця, молоко, петрушку, 1 ст. л. соєвого соусу і трохи спецій.

3. Подрібніть всі інгредієнти, додайте тертий твердий сир, потріть шматочок білого хліба і туди ж додайте столову ложку панірувальних сухарів. Все знову перемішайте і обсмажте на рослинному маслі.

 

Як і з чим подавати

Подавайте котлети з овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Читай також: Діти будуть у захваті: котлети в тісті «Чудики»