Кращі літні рецепти: кабачковий торт з сиром і в’яленими помідорами

Не знаєте, що приготувати з кабачків? Тоді візьміть на замітку рецепт найніжнішого кабачкового торта. Рідні обов’язково попросять добавки.

0

0

0

переглядів


                     Лучшие летние рецепты: кабачковый торт с творогом и вялеными помидорами

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
8

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 кг
  • В’ялені помідори — 100 г
  • Яйце — 3 шт.
  • Борошно — 3 ст. л.
  • Морська сіль — 1 ч. л.
  • Чорний мелений перець — 1/4 ч. л.
  • Сир — 250 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Зелень — за смаком
  • Сметана — 2-3 ст. л.
  • Рослинне масло — для смаження

Спосіб приготування

  • Кабачки натерти на крупній тертці. Якщо шкірочка груба, її потрібно видалити. Серцевину великих кабачків з насінням також потрібно вирізати. Дати постояти 15 хвилин і дуже добре віджати зайву рідину.
  • Додати яйця, сіль, борошно, перець, часник і зелень, перемішати.
  • Розігріти сковороду, змащену рослинним маслом.
  • Наносити тісто тонким шаром на сковороду, розрівнюючи силіконової лопаткою.
  • Смажити млинці з двох сторін до золотистого кольору.
  • Остудити і перемазати начинкою.
  • Для начинки розім’яти виделкою сир, додати сметану, сіль і нарізані в’ялені помідори.
  • Читай також: Літній суп з кабачками і грибами: покроковий рецепт

    Як і з чим подавати

    Подавати кабачковий торт охолодженим, нарізавши на порційні шматки.