Коли гості на порозі: овочі-гриль, запечені на адигейській сирі

Гості ось-ось опиняться на порозі, і ви не знаєте, що приготувати? Запропонуйте соковиту закуску з овочів-гриль і сиру. На її приготування піде всього 15 хвилин.

0

0

0

переглядів


                     Когда гости на пороге: овощи-гриль, запеченные на адыгейском сыре

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
13 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • Адигейський сир — 300 г
  • Цукіні — 1-2 шт.
  • Помідори-черрі — 8 шт.
  • Болгарський перець — 2 шт.
  • Цукор, сіль і перець — за смаком
  • Яйце — 1 шт.

Спосіб приготування

  • Духовку розігріти до 230 градусів.
  • Адигейський сир нарізати колами по 5-7 мм завтовшки, викласти на фольгу і запекти в протягом 7-8 хвилин.
  • Нарізати овочі: цукіні і перець соломкою, помідори-чері навпіл, посипати їх цукром і обсмажити на сковороді гриль, потім посолити і поперчити.
  • Збити в мисочці яйце.
  • Овочі викласти гіркою поверх сиру, потроху полити яйцем для скріплення овочів і поставити знову в духовку на 5 хвилин.
  • Подавати можна в гарячому, і в холодному вигляді.
  • Читай також: Як приготувати найсмачніші овочі на грилі

    Як і з чим подавати

    Як закуску до святкового або повсякденного столу.