Кіш з горошком і цукіні від Руслана Сенічкіна

У сезон зелених овочів, ведучий передачі «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін пропонує приготувати неймовірно смачний і ошатний відкритий французький пиріг — кіш з горошком і цукіні.

0

0

0

переглядів


                     Киш с горошком и цуккини от Руслана Сеничкина

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
25 хвилин
8

Інгредієнти

  • Пісочне тісто — 450 г
  • Яйце — 5 шт.
  • Цукіні — 3 шт.
  • М’ята — 20 г
  • Сир фета — 200 г
  • Горошок — 150 г
  • Вершки — 250 мл

Спосіб приготування

  

Всі рецепти Руслана Сенічкіна ви можете знайти ТУТ.

Читай також: В’язаний пиріг: як приготувати такий шедевр (майстер-клас)