Картопляники з рибою в духовці

Картопляники з рибою запечені в духовці дуже смачні. Готуючись в духовці вони виходять зовсім не жирними, а значить, можна не побоюватися за зайві калорії і включити картопляники в дієтичне меню.

0

0

0

переглядів


                     Картопляники с рыбой в духовке

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
15-20 хвилин
3-4 порції

Інгредієнти

  • Картопля — 5-6 шт.
  • Філе риби — 250 р.
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Зелена цибуля — 2-3 пір’їнки
  • Панірувальні сухарі — 75 г
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
  • Масло рослинне — 3-4 ст. л.

Спосіб приготування

  • Картопля очистіть і відваріть до готовності.
  • Розтовчіть готову картоплю і дайте охолонути.
  • Зелену цибулю дрібно наріжте.
  • Перемішати картопляне пюре і цибулю разом зі сметаною, борошном, яйцем, спеціями.
  • Відваріть рибу і наріжте шматочками.
  • Додайте до картопляного тесту.
  • Сформуйте картопляники і умочіть в панірувальні сухарі.
  • Застеліть деко пекарської папером і просочіть рослинним маслом.
  • Викладайте на деко картопляники.
  • Випікайте в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Як і з чим подавати

    Подавайте картопляники гарячими з часниковим соусом.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Плацинди з картоплею «Молдаванка»