Картопляники з рибою і сиром

Картопляники, це блюдо української кухні, готується з вареного і розім’ятої картоплі. Побалуйте вашу родину приготувавши картопляники з тунцем і зеленню.

0

0

0

переглядів


                     Картопляники с рыбой и сыром

Час підготовки

Час приготування

Порції

20-25 хвилин
20-25 хвилин
3-4 порції

Інгредієнти

  • Картопля — 800 г
  • Борошно — 1/4 склянки
  • Яйце — 2 шт.
  • Панірувальні сухарі — 3/4 склянки
  • Масло рослинне — 3 ст. л.

Спосіб приготування

  • Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності.
  • Злийте рідину і розімніть в пюре.
  • Остудити до теплого стану.
  • Додати до картоплі шматочки консервованого тунця, зелень і сир.
  • Приправити за смаком і перемішати.
  • Сформувати котлети і обваляти їх у борошні.
  • Занурюйте в збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях.
  • Розігрійте сковороду з рослинним маслом.
  • Обсмажте картопляники з двох сторін до золотистого кольору.
  • Як і з чим подавати

    Подавайте картопляники зі сметаною.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Просто і смачно: молода картопля, запечена з сіром