Картопляники з м’ясним фаршем

Смачні тануть у роті картопляні пиріжки, картопляники з м’ясним фаршем це класичне блюдо української кухні.

0

0

0

переглядів


                     Картопляники с мясным фаршем

Час підготовки

Час приготування

Порції

20-25 хвилин
30-35 хвилин
3-4 порції

Інгредієнти

  • Картопля — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
  • Борошно — 1 склянка
  • Масло рослинне — 3 ст. л.

Спосіб приготування

  • Картоплю відваріть в підсоленій воді.
  • Розімніть картоплю в пюре.
  • Дайте охолонути.
  • На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажте цибулю.
  • Додайте фарш і тушкуйте до готовності.
  • У картопляне пюре додайте яйце, борошно, сіль, перемішайте і сформуйте коржі.
  • У центр кожного коржика покладіть фарш.
  • Сформуйте картопляники.
  • Обваляйте їх у борошні й обсмажте на рослинному маслі.
  • Як і з чим подавати

    Подавати картопляники з зеленню, сметаною або молоком.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Галушки з м’ясом: покроковий рецепт