Картопляні биточки з зеленою цибулею: покроковий рецепт

Картопляні биточки з начинкою з вареного яйця і зеленого лука, смачне і ситне частування, яке може виступати як в якості самостійного блюда так і як доповнення до бульйонів і овочевих супів!

0

0

0

переглядів


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
35 хвилин
8

Інгредієнти

  • Яйце — 2-3 шт.
  • Зелена цибуля — 2 пучка
  • Картопля — 5-6 шт.
  • Борошно — 3-4 ст. л.
  • Сухарі (переважно білих сортів хліба) — 4-6 ст. л.
  • Рослинне масло — 2-3 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

1. Картоплю відварити в мундирі. Пюрировать до гладкого, однорідного стану, остудити.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

2. В охолоджене картопляне пюре всипати пшеничне борошно, кинути дрібку солі, ретельно розмішати. Повинно вийти пластичне, податливе і дуже м’яке тісто.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

3. Для начинки: завчасно відварити в круту яйця, остудити, зняти шкаралупу, нашаткувати кубиками середнього розміру, з’єднати з дрібно изрубленным зеленою цибулею, посипати меленими спеціями і перемішати.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

4. Для пиріжків: відщипнути від великого колобка шматки розміром з велику зливу, скачати довгасті коржики — по центру кожної основи гіркою викласти начинку з яйця і зелені.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

5. Скріпити протилежні краї нижнього шару і запанірувати заготовки в мелених сухарях.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

6. Смажити биточки з обох сторін на рафінованій олії будь-якого сорту до золотистої і хрусткої скориночки.


                     Картофельные биточки с зеленым луком: пошаговый рецепт

Як і з чим подавати

Подавати картопляні биточки теплими.

Приємного апетиту!

Читай також: Зрази «М’ясні фунтики» в ніжному клярі з манки