Кальмари на грилі — просто, швидко та вишукано!

Набридли м’ясні шашлики? Тоді приготуйте на грилі кальмарів. Це відмінне низькокалорійне блюдо стане вдалою гарячою закускою на вашому пікніку. Келих білого вина — і, здається, про більше і мріяти не доведеться!

0

0

0

переглядів


                     Кальмары на гриле - просто, быстро и как изысканно!

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
4 хвилини
5-6

Інгредієнти

  • Кальмари — 1 кг
  • Лимон — 1/2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Чебрець свіжий — 10 гілочок
  • Оливкова олія — 5 ст. л.
  • Сіль і перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Кальмари ретельно промийте, очистіть, висушити паперовим рушником.
  • Часник очистіть і роздушіть плоскою стороною ножа.
  • Змішайте в мисці листя чебрецю, часник, оливкову олію, сіль і перець.
  • Помістіть кальмари в маринад на 30 хвилин.
  • Смажте кальмарів на решітці або розпеченій сковороді-гриль з двох сторін по 2 хвилини.
  • Перед подачею збризніть лимонним соком.
  • Читай також: Хрусткі кальмари в пивному клярі — за лічені хвилини