Качка запечена з яблуками

Качка запечена з яблуками в духовці це традиційне блюдо, яке абсолютно не складно приготувати. Зелень з часником надають вишуканою прянощі страві, що буде красуватися в самому центрі святкового столу.

0

0

0

переглядів


                     Утка запеченная с яблоками

Час підготовки

Час приготування

Порції

40-45 хвилин
2-3 години
6-8 порцій

Інгредієнти

  • Качка — 1,5 кг
  • Яблуко — 3-5 шт.
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Петрушка — за смаком
  • Олія — для змащування

Спосіб приготування

  • Качку помити і добре натерти сіллю і перцем.
  • Часник почистити і пропустити через часникодавку.
  • Качку натерти всередині часниковою масою.
  • Яблука помити, очистити від шкірки, видалити серединку з насінням і нарізати невеликими скибочками.
  • Начинити качку нарізаними яблуками і отвір защипнути за допомогою дерев’яних шпажок.
  • Викласти тушку качки на деко, застелене фольгою і змастити рослинним маслом.
  • Випікати качку в розігрітій до 150 градусів духовці протягом 2 — 3 годин до готовності, періодично поливаючи качку утворився жиром.
  • Потім розігріти духовку до 180 градусів і залишити в духовці утку для утворення рум’яної скоринки протягом 10 хвилин.
  • Як і з чим подавати

    Дістати качку з духовки, викласти на блюдо з запеченими часточками яблук, посипати подрібненою зеленню петрушки і подати на святковий стіл.

    Приємного апетиту!

    Читай також: На швидку руку: класичний яблучний Крисп

    Качка запечена з яблуками

    Качка запечена з яблуками в духовці це традиційне блюдо, яке абсолютно не складно приготувати. Зелень з часником надають вишуканою прянощі страві, що буде красуватися в самому центрі святкового столу.

    0

    0

    0

    переглядів

    
                     Утка запеченная с яблоками

    Час підготовки

    Час приготування

    Порції

    40-45 хвилин
    2-3 години
    6-8 порцій

    Інгредієнти

    • Качка — 1,5 кг
    • Яблуко — 3-5 шт.
    • Часник — 3 зубчики
    • Сіль — за смаком
    • Перець — за смаком
    • Петрушка — за смаком
    • Олія — для змащування

    Спосіб приготування

  • Качку помити і добре натерти сіллю і перцем.
  • Часник почистити і пропустити через часникодавку.
  • Качку натерти всередині часниковою масою.
  • Яблука помити, очистити від шкірки, видалити серединку з насінням і нарізати невеликими скибочками.
  • Начинити качку нарізаними яблуками і отвір защипнути за допомогою дерев’яних шпажок.
  • Викласти тушку качки на деко, застелене фольгою і змастити рослинним маслом.
  • Випікати качку в розігрітій до 150 градусів духовці протягом 2 — 3 годин до готовності, періодично поливаючи качку утворився жиром.
  • Потім розігріти духовку до 180 градусів і залишити в духовці утку для утворення рум’яної скоринки протягом 10 хвилин.
  • Як і з чим подавати

    Дістати качку з духовки, викласти на блюдо з запеченими часточками яблук, посипати подрібненою зеленню петрушки і подати на святковий стіл.

    Приємного апетиту!

    Читай також: На швидку руку: класичний яблучний Крисп