Кабачковий торт з часником і зеленню «Королівські перини»

Кабачковий торт — прекрасна літня закуска! Легка і смачна, вона стане прикрасою як святкового, так і повсякденного столу. Рекомендуємо!

0

0

0

переглядів


                     Кабачковый торт с чесноком и зеленью "Королевские перины"

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
25 хвилин
8

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 кг
  • Яйце — 3 шт.
  • Борошно — 3 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Зелень — 1 пучок
  • Часник — 1 зубчик
  • Перець — за смаком
  • Майонез — 200 г
  • Помідори черрі — 5 шт.

Спосіб приготування

1. Кабачки, помийте і натріть на крупній тертці. Якщо шкірочка груба, її потрібно видалити. Дайте постояти 15 хвилин і добре відіжміть зайву рідину.

2. Додайте яйця, сіль, борошно, перець, тертий часник і рубану зелень, перемішайте.

3. Розігрійте сковороду, змащену рослинним маслом. Наносьте тісто тонким шаром на сковороду, розрівнюючи силіконової лопаткою.

4. Смажте млинці з двох сторін до золотистого кольору. Остудіть, кожен шар перемажьте майонезом і посипати його зеленню.

 

Як і з чим подавати

Готовий кабачковий торт подавайте охолодженим прикрасивши помідорами черрі.

Приємного апетиту!

Читай також: Кабачки по-домашньому: з плавленим сиром і помідорами