Як приготувати овочеву закуску з маринованих огірків

Ця ніжна закуска нагадує за смаком салат по-корейськи. Готується вона просто і швидко, єдине, що потрібно від господині — витримати в холодильнику не менше 8-ми годин і вже потім з переможним виглядом подавати до столу.

0

0

0

переглядів


                     Как приготовить овощную закуску из маринованных огурцов

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
8 годин
8

Інгредієнти

  • Свіжі огірки — 500 р.
  • Болгарський перець — 1/2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник — 3 зубчики
  • Оцет 6% (яблучний або інший) — 1 ст. л.
  • Рафінована рослинна олія — 4 ст. л.
  • Цукровий пісок — 1 ч. л. з гіркою
  • Сіль -1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
  • Зелень, перець — за смаком

Спосіб приготування

  • Огірки очистіть, обсушіть. Розрізати на 2-3 частини поперек, в залежності від величини плоду. Кожну частину наріжте пластинками, а ці пластинки розріжте на смужки.
  • Перець наріжте як можна менше. Додайте до огірків і перекложите в глибоку миску.
  • Цибулю дрібно наріжте, додайте до овочів.
  • Зелень промийте, обсушити, дрібно порубаєте, додайте до овочів. Часник пропустіть через прес і додайте до овочів.
  • Налийте в сковороду масло, нагрійте. Зніміть з плити і викладіть в добре прогріту олія всі спеції: сіль, цукор, перець, хмелі-сунелі. Перемішайте і цим маслом залийте овочі в мисці. Додайте оцет, перемішайте. Спробуйте на свій смак.
  • Перекладіть салат в харчової контейнер, накрийте кришкою і приберіть на ніч у холодильник.
  • З чим подавати

    Подавати таку закуску можна, через 8 годин перебування у холодильнику, до будь-якої страви.

    Читай також: Пиріжки з маринованими огірками