Як приготувати курку на мангалі цілком: 5 кроків

Ароматний і соковитий, пряна і смачна — курка гріль, зварена цілком, що може бути краще?

0

0

0

переглядів


                     Как приготовить курицу на мангале целиком: 5 шагов

Час підготовки

Час приготування

Порції

2 години
30 хвилин
6

Інгредієнти

  • Курка ціла – 1,5 кг
  • Соєвий соус – 0,5 скл.
  • Часник – 2 зубці
  • Приправа для курки – 1 ст. л.
  • Петрушка – 0,5 пучка

Спосіб приготування

1. Промийте курку і розріжте вздовж грудки наскрізь і «відкрити» тушку. Видаліть нутрощі, ще раз промийте.

2. Рясно полийте соєвим соусом і натріть приправою. Залиште на дві години маринуватися.

3. Птицю викладіть в розкритому вигляді на решітку і закріпіть.

4. Смажте на мангалі на розжареному вугіллі без вогню. Коли курка стане рум’яною і золотистою – м’ясо готове.

5. Готову курку барбекю натріть розчавленим часником і посипати зеленню петрушки.

 

Як і з чим подавати

Подавайте курку з овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Читай також: Барбекю з морепродуктів з пряним томатним соусом