Як приготувати корисну домашню шаурму

Шаурма — це близькосхідне м’ясне блюдо з піти або лаваша з соковитою начинкою. Зробити смачну шаурму можна і в домашніх умовах. Рецепт перед вами.

0

0

0

переглядів


                     Как приготовить полезную домашнюю шаурму

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
25 хвилин
4

Інгредієнти

  • Вірменський лаваш — 1 шт.
  • Куряче стегно м’якоть — 150 г
  • Капуста білокачанна — 50 г
  • Корейська морква — 50 г
  • Огірок — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Кетчуп — за смаком
  • Майонез — за смаком
  • Масло рослинне — 2-3 ст. л.

Спосіб приготування

  • Зріжте м’якоть з курячих стегенець, дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
  • Капусту нашаткуйте і пам’ятайте руками, огірки і помідори поріжте кружечками (або як кому подобається).
  • На лаваш викладіть капусту, зверху — смажену курятину (3 столові ложки на порцію).
  • Полийте все кетчупом.
  • Далі покладіть кружальця огірка і помідора, зверху викладіть корейську моркву і полийте майонезом.
  • Загорніть в рулетик.
  • Рулетик обсмажте з двох сторін на добре розігрітій сковороді.
  • Читай також: Шаурма по-грецьки: корисний варіант улюбленої страви

    Як і з чим подавати

    Подавайте в гарячому вигляді.