Як приготувати біляші в домашніх умовах (рецепт)

Що може бути краще смачних домашніх біляшів? Тільки біляші приготовані по простому і дуже швидкому рецептом! Спробуйте і, будьте впевнені, близькі скажуть, що такі смачні біляші бувають тільки вдома.

0

0

0

переглядів


                     Как приготовить беляши в домашних условиях (простой рецепт)

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
30 хвилин
10

Інгредієнти

  • Готове дріжджове тісто — 500 г
  • М’ясо (будь-яке) — 400 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Молоко — 30 мл
  • Сіль,чорний мелений перець — за смаком

Спосіб приготування

1. Готове дріжджове тісто добре вимісити і наріжте на невеликі булочки, яким дайте підійти 10-15 хвилин.

2. Для фаршу пропустіть через м’ясорубку м’ясо додайте молоко, дрібно нарізаний цибулю, чорний мелений перець і сіль.

3. Розкачайте з булочок коржі, на середину яких укладіть фарш. Загорніть краї коржиків.

4. Смажте біляші в гарячому маслі, опустіть відкритим отвором вниз. Біляші обсмажте з двох сторін.

 

Як і з чим подавати

Подавайте готові біляші з томатним соком.

Приємного апетиту!

Читай також: Пиріжки «Ухтыши» з плавленными сирками і свіжими помідорами