Яблука в карамелі: покроковий рецепт

Яблука в карамелі – дуже корисний і смачний десерт, який має досить простий рецепт приготування в домашніх умовах. Його легко осилять початківці кулінари і діти, яким цікаво готувати смачненьке.

0

0

0

переглядів


                     Яблоки в карамели: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

40 хвилин
20 хвилин
5

Інгредієнти

  • Яблуко — 5 шт.
  • Цукрова пудра — 3/4 ст.
  • Вода — 3 ст. л.

Спосіб приготування

  • Яблука очистіть від шкірки за допомогою піллера.
  • Розтопіть цукор з вершками в пароварці або на водяній бані. Додайте ваніль і сіль і перемішайте до однорідного стану.
  • Вставте пластикову або дерев’яну паличку в нижню частину кожного яблука. Разок занурте в карамелі до підстави палиці. Дайте стекти зайвій карамелі.
  • Солодку соломки подрібніть в крихти і умочіть в неї яблука в карамелі. Повторіть те ж саме з усіма яблуками і дайте їм охолонути.
  • Як і з чим подавати:

    Подавайте на святковий стіл як десерт.

    Читай також: Яблука, запечені з родзинками і горіхами