Хрусткі, корисні і смачні — чіпси з цукіні

Дієтична закуска з цукіні і сиру готується в духовці без краплі олії. Це ідеальна пара до соусів діп.

0

0

0

переглядів


                     Хрустящие, полезные и вкусные - чипсы из цукини

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
20 хвилин
6

Інгредієнти

  • Панірувальні сухарі — 1/2 склянки
  • Пармезан (або інший твердий сир) — 1/2 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Цукіні — 2 шт.
  • Яєчний білок — 2 шт.

Спосіб приготування

1. Наріжте тонкими кружальцями кабачки — товщиною приблизно півсантиметра.

2. Натріть сир на тертці. Змішайте його з сіллю, перцем і панірувальними сухарями.

3. Збийте яєчні білки з чайною ложкою води.

4. Умочіть кожен кружечок цукіні спочатку в яйце, а потім у сирну суміш.

5. Розігрійте духовку до 220 градусів. Викладіть цукіні на пергаментний папір . Випікайте 25-30 хвилин, періодично перевертаючи цукіні.

 

Як і з чим подавати

Подавайте на стіл в якості закуски з соусами діп.

Приємного апетиту!

Читай також: На швидку руку: кабачки, запечені з бринзою і помідорами