Хрустка запечена мойва: 20 хвилин — і готова!

Мойва — смачна і недорога риба. З неї можна приготувати чудове доповнення до гарніру, так і хрустку закуску до пива.

0

0

0

переглядів


                     Хрустящая запеченная мойва: 20 минут - и готова!

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
20 хвилин
5

Інгредієнти

  • Мойва – 0,5 кг
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком
  • Борошно – за смаком

Спосіб приготування

  • Рибу миємо і даємо їй повністю відтанути.
  • Просушуємо її.
  • Змішуємо борошно з меленим перцем і сіллю.
  • Деко застеляємо фольгою або пергаментним папером.
  • Кожну рибку обвалюємо в суміші (борошно + перець + сіль).
  • Викладаємо на деко щільно.
  • Зверху нічим не посипати, ні поливати не потрібно.
  • Деко з мойвою ставимо в духовку і запікаємо 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
  • Читай також: Мойва на шпажках: бюджетний шашлик

    Як і з чим подавати

    Готову хрустку рибку перекладаємо в миску, подаємо з картопляним пюре і свіжою зеленню.