Гуляш з яловичини з підливою — підійде до будь-якого гарніру

Будь-яка каша, макарони або картопля з такою підливою стануть самими апетитними. Аромат м’ясного гуляшу мало кого може залишити байдужим, тому любителів цієї страви можна знайти в будь-якому будинку.

0

0

0

переглядів


                     Гуляш из говядины с подливкой - подойдет к любому гарниру

Час підготовки

Час приготування

Порції

40 хвилин
2 години 20 хвилин
3

Інгредієнти

  • Яловичина — 750 р.
  • Цибулина — 1-2 шт.
  • Часник — 3 часточки.
  • Очищені і нарізані помідори — 500-600 р.
  • Вода або бульйон — 1.5 склянки.
  • Солодка паприка — 1 ч. л.
  • Паприка пластівцями — 1 ч. л.
  • Гостра паприка — 1 ч. л.
  • Кумін — 1 ч. л.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Базиліка — 2-3 листочка.
  • Рослинна олія
  • Сіль, чорний перець — за смаком.

Спосіб приготування

1. Яловичину, нарізану середніми шматочками, посипати сіллю і чорним перцем. Відкласти в сторону.

2. Цибулю і часник почистити і нарізати. Обсмажити на сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Додати паприку і кумін, готувати протягом хвилини. Перекласти в тарілку.

3. Додати в сковороду м’ясо і обсмажити до рум’яної скоринки. Повернути цибулю і часник, влити трохи води або бульйону. Готувати 3 хвилини.

4. Потім додати помідори, воду і цукор. Посолити. Тушкувати на повільному вогні під кришкою 1.5-2 години (час залежить від жорсткості м’яса). Приблизно за півгодини до готовності додати ложку борошна, розведене у воді.

5. В кінці додати нарізаний базилік.

Подавати гуляш з картопляним пюре на молоці.

Читай також: Розкішна трапеза: запечена яловичина в горілчаному маринаді