Грибне рагу з хлібними галушками — і вечеря заграє смаками!

Оригінальна і дуже смачне поєднання грибного рагу з незвичайними галушками може стати чудовою закускою під час свят.

0

0

0

переглядів


                     Грибное рагу с хлебными галушками - и ужин заиграет вкусами!

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
30 хвилин
4

Інгредієнти

  • Гриби — 300 г
  • Масло вершкове — 2 ст. л.
  • Цибулю-шалот поросяти, ягняти — 1 ст. л.
  • Часник подрібнений — 1 ч. л.
  • Помідор — 2 шт.
  • Біле сухе вино — 100 мл
  • Вершки 30% — 150 мл
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
  • Цибуля-порей — 30 г
  • Кмин — за смаком
  • Хліб пшеничний — 1/2 буханки
  • Яйце — 3 шт.
  • Масло рослинне — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Мускатний горіх — за смаком
  • Сметана — 150 мл
  • Петрушка — 40 г

Спосіб приготування

1. Для того щоб приготувати грибне рагу, всі гриби поріжте великими шматочками, дрібно нарубаєте цибулю-шалот і цибулю-порей.

2. Поріжте помідори, вийміть насіння і поріжте шкірку кубиками.

3. Підсмажте цибулю і часник на вершковому маслі, додайте порізані гриби, кмин і протушкувати все до тих пір, поки вся зайва рідина не випарується. Додайте сухого вина і протушкувати ще трохи.

4. Влийте вершки, цибулю і помідори обсмажте і зніміть з вогню. Посоліть, поперчіть.

5. Для приготування хлібних галушок зріжте скориночку хліба і наріжте його кубиками. Підсмажте їх в заздалегідь розігрітій духовці до золотистого кольору.

6. Відокремте білки від жовтків, білки збийте.

7. Розтопіть масло і дрібно наріжте петрушку.

8. Коли сухарики охолонуть, висипте в миску, додайте яєчний жовток, збитий білок, вершки, топлене масло і петрушку.

9. Приправте сіллю і перцем, додайте мускатний горіх. Всі злегка перемішайте і сформуйте галушки за формою трохи більше яйця. Відваріть їх на водяній бані 10 хвилин.

 

Як і з чим подавати

Подавайте грибне рагу разом з хлібними галушками.

Приємного апетиту!

Читай також: Прямо з грядки: рагу «Літній» з сезонних овочів