Гранатовий щербет на сиропі з пелюсток троянд «Шик Сходу»

Цей розкішний десерт можна подати за особливим нагоди в спекотний літній день. Як правило, щербет подають в широких келихах або креманках. За бажанням, ви можете прикрасити десерт подрібненими горішками або тертим шоколадом.

0

0

0

переглядів


                     Гранатовый щербет на сиропе из лепестков роз "Шик Востока"

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
20 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • Гранатовий сік — 200 мл
  • Пелюстки троянд — 500 г
  • Цукор — 500 г
  • Лимон — 1 шт.
  • Апельсин — 1 шт.
  • Гвоздика — 1/3 ч. л.
  • Кориця — 1 паличка

Спосіб приготування

  • Справжній гранатовий щербет готують на рожевому сиропі: промийте пелюстки троянд, залийте їх водою в емальованій каструлі. Варіть на слабкому вогні, поки пелюстки не стануть м’якими. Коли пелюстки розваряться, процідіть отриманий сік, додайте в нього цукор. Злегка помішуючи, доведіть суміш до кипіння.
  • Зменшіть вогонь, додайте в сироп цедру лимона, апельсин разом з м’якоттю і цедрою, гвоздику і корицю. Варіть на повільному вогні ще 15-20 хвилин.
  • В охолоджений сироп влити гранатовий сік і перемішайте. Поставте охолоджуватися в холодильник.
  • Читай також: Ананасовий сорбет: десерт для закоханих