Фрикадельки в томатному соусі

Фрикадельки під томатним соусом – прекрасна альтернатива традиційним котлет, яка допоможе урізноманітнити ваше меню.

0

0

0

переглядів


                     Фрикадельки в томатном соусе

Час підготовки

Час приготування

Порції

20 хвилин
55 хвилин
10-12

Інгредієнти

  • Яловичий фарш — 750 р.
  • Помідор консервований — 800 р.
  • Курячий бульйон — 225 мл
  • Панірувальні сухарі — 90 р.
  • Яйце — 1 шт.
  • Часник — 3 зубчики.
  • Масло рослинне — 2 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Кмин — 1 ч. л.
  • Соус Чилі — 1 ст. л.
  • Сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування

1. Змішайте яловичий фарш, яйце, панірувальні сухарі, сіль і перець, 60 мл води і одну третину часнику.

2. Зробіть фрикадельки діаметром 3 див.

3. Поставте п’ятилітрову каструлю на середній вогонь, нагрійте в ній масло. Покладіть цибулю і пасеруйте, часто помішуючи, 5 хвилин. Додайте кмин і часник. Смажте 30 секунд.

4. Додайте помідори, курячий бульйон і соус чилі. Доведіть суміш до кипіння на великому вогні.

5. Покладіть фрикадельки, знову доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і тушкуйте без кришки 30 хвилин.

Подавати фрикадельки в томатному соусі з будь-яким гарніром за смаком.

Приємного апетиту!

Читай також: Фрикадельки в мультиварці — економлять ваш час