Форель з білою квасолею на Старий Новий Рік

Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо. Відмінно підійде для Вашого Новорічного столу!

0

0

0

переглядів


                     Форель с белой фасолью на Старый Новый Год

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
40 хвилин
5

Інгредієнти

  • Форель подкопченая — 120 г
  • Квасоля біла 1 банку
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Селера черешкова 3 черешка
  • Оливки 1 банку
  • Оливкова олія-5 ст. ложок
  • Сіль, перець за смаком
  • Сік лимона 1 ст. ложка
  • Бальзамічний оцет 1 ч. ложка

Спосіб приготування

  • Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
  • Змішуємо в салатнику квасоля (вона повинна бути у власному соку) і цибулю.
  • Селера миємо й нарізаємо тонкими смужками і брусочками.
  • До квасолі додаємо порізаний селера і порізані невеликими шматочками маслини.
  • Робимо заправку з оливкової олії, сіль, перець, лимонного соку і бальзамічного оцту, викладаємо поверх салату нашу підкопчену форель невеликими шматочками і поливаємо заправкою для салату.
  • Як і з чим подавати:

    Подаємо готову форель з фасолевым пюре, окропивши все лимонним соком і оливковою олією.

    Приємного апетиту!

    Читай також: Буряковий чізкейк з фореллю