Електром’ясорубка: 5 вагомих причин нарешті її придбати

За вікном 21 століття, а багато хто з нас все так само користуються ручними м’ясорубками. Навіщо витрачати час, нерви і сили? Чи Не час задуматися про те, щоб придбати електром’ясорубку, яка все зробить за лічені хвилини.

0

0

0

переглядів


                     Электромясорубка: 5 веских причин наконец ее приобрести

Електрична м’ясорубка – відносно недорогий, універсальний і оптимальний вибір для побутових умов. При виборі електричної м’ясорубки ми все звертаємо увагу на потужність мотора і функціональність. Знаючи про потужності мотора даного приладу споживач може дати характеристику продуктивності і якості одержуваного фаршу.

Читай також: Розумні гаджети для кухні: 5 відмінних ідей сучасних дизайнерів

Також можна сказати про те, що м’ясорубка має два види потужності: номінальна і максимальна.

  • Номінальна (від 150 до 800 Вт.) – дозволяє нам тривалий час працювати з м’ясорубкою, мотор якої не відчуває особливих перевантажень.
  • Максимальний (від 450 до 1300 Вт.) тип потужності дозволяє м’ясорубці працювати короткочасно.

Деякі моделі м’ясорубок оснащені електронним блокуванням двигуна, який при перегріві або перевантаження автоматично відключає мотор.

В даний час цей прилад оснащений насадками які дозволяють нарізати, перетерти, нашаткувати овочі рівними скибочками, а також майже всі моделі м’ясорубок містять насадки для виготовлення домашніх ковбасок.

Слід врахувати, що якщо у вас раніше не було електром’ясорубки, то рівень шуму вас може здивувати: пам’ятайте, що електром’ясорубка — це потужний прилад. У будь-якому випадку, користуватися м’ясорубкою шужно не більше 15 хвилин, адже будь-яка м’ясорубка здатна перемолоти близько 1 кілограма м’яса за хвилину.

Читай також: Як правильно користуватися соковаркою: інструкція та поради

Основні причини придбати м’ясорубку:


                     Электромясорубка: 5 веских причин наконец ее приобрести

1. Зручність використання — на відміну від старих агрегатів, сучасна електром’ясорубка набагато компактніші і практичні у використанні. До того ж її легко мити.

2. Час — електрична м’ясорубка може перемолоти 2-3 кілограма сировини всього за хвилину! Чи здатна на це звичайна ручна м’ясорубка? Питання, звісно, риторичне.

3. Ефективність — електром’ясорубка працює з постійною швидкістю, а це означає, що м’ясо перетвориться в однакові смужки фаршу. Крім цього, можна змінювати діаметр продукту на виході.

4. Велика кількість додаткових функцій — можна нарізати овочі, готувати ковбаски, молоти зерно і цукор, формувати локшину і тісто, видавлювати сік.

5. Просунута електром’ясорубка може замінити кухонний комбайн.

Ви, звичайно, можете й далі користуватися ручними м’ясорубками, але чи потрібні такі жертви?

Читай також: Як користуватися ветчинницей: покрокова інструкція