Джемовые курячі крильця на мангалі — розлітаються гарячими

Обов’язково спробуйте на найближчому пікніку цей ніжний і соковитий шашлик з курки в оригінальному джемовом маринаді. Ви не пошкодуєте!

0

0

0

переглядів


                     Джемовые куриные крылышки на мангале - разлетаются горячими

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
20 хвилин
5-6

Інгредієнти

  • Курячі крила — 10 шт.
  • Зелень — 1 пучок
  • Часник — 3 зубчик
  • Спеції — за смаком
  • Масло рослинне — 3-4 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Ягідний джем — 2 ст. л.
  • Овочі — за смаком

Спосіб приготування

  • Курячі крильця промийте, видаліть кінчики і укладіть рівномірно в миску.
  • Дрібно наріжте зелень і часник.
  • Зелень змішати зі спеціями, додати сіль за смаком, перемішати.
  • Заправте джемом і рослинним маслом, перемішайте.
  • Готовим маринадом залийте курку і залиште ненадовго, періодично помішуючи.
  • Замариновані крильця викладіть на решітку, поставте грати на розігрітий мангал.
  • Обсмажуйте блюдо з двох сторін до готовності.
  • Читай також: Готуємо на грилі: 7 кращих рецептів по версії SMAK.UA

    Як і з чим подавати

    Перед подачею викладаємо готові крильця на блюдо, прикрашаємо овочами і зеленню і подаємо до столу. Крильця чудово поєднуються з гірчичним, журавлиним і вершковим соусом.