Десерт «П’яна черешня» (духовка не знадобиться)

Цей ніжний черешневий десерт з сиром маскарпоне і бісквітним печивом просто тане в роті! Готується диво-ласощі просто і швидко, а виглядає як в ресторані!

0

0

0

переглядів


                     Десерт "Пьяная черешня" (духовка не понадобится)

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
30 хвилин
3

Інгредієнти

  • Черешня — 250 г
  • Цукор — 150 г
  • Коньяк — 30 г
  • Мигдаль — жменя
  • Сир маскарпоне — 250 г
  • Бісквітно-кавове печиво — 200 г
  • М’ята або шоколадна крихта для прикраси

Спосіб приготування

1. Ягоди черешні звільнити від кісточок і викласти ви сотейник.

2. Додати до ягід цукор і протушкувати на повільному вогні 5 хвилин.

3. До карамелізованою черешні додати коньяк і потримають на вогні ще хвилину.

4. В келих або креманку накришити кавове бісквітне печиво, додати рубаний мигдаль.

5. Зверху на печиво викласти пару ложок маскарпоне і полити черешнево-коньячним соусом.

6. Поставити десерт на 30 хвилин в холодильник і можна подавати

 

Як і з чим подавати

Подавати готовий десерт охолодженим за бажанням прикрасивши листочком м’яти або шоколадною крихтою.

Приємного апетиту!

Читай також: Що лікує черешня в організмі людини: наочна таблиця