Дачні запаси: смачна закуска з кабачків і перцю «Зимова»

Універсальна закуска, яка завжди йде на «ура» з будь-яким гарніром: рисом, гречаною кашею, макаронами або картопляним пюре.

0

0

0

переглядів


                     Дачные запасы: вкусная закуска из кабачков и перца "Зимняя"

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
60 хвилин
6

Інгредієнти

  • Очищений Кабачок — 3 кг
  • Перець болгарський очищений — 1 кг
  • Помідор 1 кг
  • Петрушка — 200 г
  • Часник — 2 головки
  • Сіль — 80 г
  • Цукор — 200 г
  • Олія — 350 г
  • Оцет 9% — 100 г
  • Перець чорний горошок — 12 шт.
  • Перець духмяний горошок — 5 шт.

Спосіб приготування

  • Промийте петрушку, очистіть часник.
  • Кабачок очистити, якщо насіння жорсткі — видаліть, наріжте невеликими кубиками.
  • Також наріжте дрібними кубиками перець.
  • Помідори, петрушку і часник пропустіть через м’ясорубку.
  • Додайте до цієї суміші цукор, сіль, масло, перець і оцет, доведіть масу до кипіння.
  • У киплячий маринад укладіть кабачки і солодкий перець, варіть на середньому вогні близько 60 хвилин.
  • Гарячу масу розкладіть у заздалегідь стерилізовані банки, загорніть чистими, стерильними кришками, переверніть банки і укутайте.
  • Зберігайте заготовку в прохолодному місці
  • Читай також: Закриваємо кабачки на зиму: салат «Обжора» (найпростіший рецепт)